Viridis Transport B.V. breidt vloot uit met state-of-the-art elektrische vrachtwagens.

Viridis Transport B.V. heeft vandaag aangekondigd dat ze hun vloot zullen uitbreiden met de nieuwste generatie elektrische vrachtwagens. Deze baanbrekende stap markeert een significante vooruitgang in de inspanningen van het bedrijf om de milieu-impact van hun activiteiten te verminderen en een duurzamere transportoplossing te bieden.

De elektrische vrachtwagens zullen worden ingezet voor lokale leveringen en zullen bijdragen aan het verminderen van geluidsoverlast en luchtvervuiling in stedelijke gebieden. Bovendien zullen ze helpen de CO2-uitstoot aanzienlijk te verminderen, waardoor Viridis Transport B.V. een leidende rol speelt in de overgang naar groenere transportopties.

We zijn verheugd om deze state-of-the-art elektrische vrachtwagens toe te voegen aan onze vloot, aldus de COO van Viridis Transport B.V. Dit is een belangrijke mijlpaal in onze inzet voor duurzaamheid en we zijn vastbesloten om onze inspanningen voort te zetten om een positieve impact te hebben op het milieu en de gemeenschappen die we bedienen.We zijn verheugd om deze state-of-the-art elektrische vrachtwagens toe te voegen aan onze vloot, aldus de COO van Viridis Transport B.V. Dit is een belangrijke mijlpaal in onze inzet voor duurzaamheid en we zijn vastbesloten om onze inspanningen voort te zetten om een positieve impact te hebben op het milieu en de gemeenschappen die we bedienen.

Viridis Transport B.V. blijft zich inzetten voor het verkennen van innovatieve oplossingen en het aannemen van groene technologieën om een duurzamere toekomst voor de transportindustrie te bevorderen.